domingo, 26 de marzo de 2017

25/03/2017 Bocairent - Morro del Porc

            Com sempre cafè i marxa, hui en som 8, en els punts habituals de reunió i fem l’eixida cap a Bocairent poble de la Vall d’Albaida, anem a recórrer una ruta varies vegades ajornada por diverses raons, mal temps, imprevistos, etc.
            La ruta esta traçada a partir de diversos tracks, alguns propis, altres traçats sobre plànol i altres baixats d’internet.
            El punt d’eixida es al costat del camp de futbol del poble i accedim per la redona on esta l’homenatge a la manta de Bocairent, eixida cap al poliesportiu, i girem a la dreta fins l’entrada al camp de futbol, punt d’eixida i tornada.
            Després dels preparatius anem amunt per un caminal asfaltat; ja tindrem temps de xafar la terra; com sempre que bé a caminar el capdavanter fa la seua eixida disparat, “ja pararà, en el primer creuer!”, diuen els companys, “i la resta?”, pregunten, “fen eixida amb bici i preparant-se per fer un cap de setmana de btt!”, altres han excusat la seua presencia, per diversos motius; “fa fred!”, diuen el companys, “al menys 6 graus”!, “ja farà calor!”, a mesura que anem pujant anem llevant-nos la roba, va fent calor, i apareix la roba de manega curts, com sempre els mes calorosos i les mes caloroses volen aprofitat el bon clima que tenim.

domingo, 12 de marzo de 2017

11/03/2017 Els quatre rius

            Una desil·lusió, no es creuen quatre rius, sols es creuen tres a saber: Rio Grande, Ludey i Cazuma, el Frare que es l’altre desapareix al ajuntar-se amb el Cazuma. En els cartell indicadors del PR-CV-2014 diu “Ruta los cuatro rios”.
            Com sempre cafè i marxa, hui anem a les terres de La Canal de Navarres, terres castellano parlants?, o valencinao parlants?, a saber, terres de secà on abunden les oliveres, els garrofers, el tabac i el arbres fruiters en les vegues, i algun camp de cítrics a prop de la Costera per un costat i de la Ribera Alta per l’altre. Hui som 6 caminants i el Cagnolino, company inseparable i sempre caminant amunt i avall per les sendes.