viernes, 14 de junio de 2024

25/05/2024 Planes – Cami del Collao - Barranc de l’Encantada

 

Per aplegar a Planes cal anar per la A-7 en direcció a Alacant per Alcoi, en passar el anomenat Port d’Albaida”, tindrem una primera eixida en direcció a Muro, eixa no es; en la segona eixida en 436 en direcció a Bernimarfull, seguirem la CV-700 fins aplegar a poble de Planes, estem en la zona d’eixida. Cal aparcar on trobem un lloc i a caminar.

01/06/2024 Font del Baladre – Riu Agres – Setla de Nunyes

 

Per aplegar al punt d’eixida cal anar per la A-7 en direcció Alacant i en passar el por d’Albaida i en l’eixida  “432 Muro de Alcoi” la seguirem i en aplegar a la redona, girarem a la dreta per la CV-700 en direcció “Ares”, a 1.5 km. girarem a la dreta per una baixada molt empinada a uns metres a la dreta tindrem el pàrquing.

            Aquesta es una lineal en baixar al rierol “d’Agres”, girarem a la dreta i avall, el rierol no porta casi aigua, sols un fil, tot es degut a la sequera que estem patint, fa mesos que no plou, la senda entretinguda, molta ombra es apta per a fer tot l’any; a la tardor i a l’hivern perquè els arbres han perdut la fulla, a la primavera i a l’estiu por l’ombra que ens proporcionen els arbres.

30/05/2024 GR-7 _ Penya-segats dels riu Xúquer

 

Per aplegar hi ha que anar per Dos Aigües i en l’encreuament tenir que anar cap a Cortes de Pallas, en aquesta data la carretera esta en obres, en l’encreuament que porta a Cortes de Pallas en deixarem a l’esquerra i seguirem recte cap a Venta Gaeta, despres buscarem la carretera que porta a la Pedania del Oro, passarem per el costat i desprès d’uns kilòmetres aplegarem a la carretera que hem deixat abans al estar en obres.