domingo, 25 de septiembre de 2016

24/09/2016 Corral de Rafel - Senda de Ximot - Pujada Benidorm

            Hui en som 8, com sempre a les 7 cafè i marxa, hui anem a l’Alcudia, a recórrer una senda de BTT i de senderistes.
            L’eixida la fem des-de el “Corral de Rafel”, on no hi ha problemes per deixar el cotxes, també hi ha una font i un àrea recreativa on es pot esmorzar, cosa que hui n

o farem en aquest lloc, salutacions a un caçadores “bon dia”, “bon dia”, contesten, va a caçar amb gossos i garrot, la veda esta tancada, eixim cap depòsit d’abastiment de l’Alcudia, girem a la dreta per un caminal de terra, “que li ha passat a monsieur?, ens hem esperat uns minuts i al no aparèixer hem fet camí,no havia dit que venia?, sí!, fins i tot jo porte unes galetes per al gos!”, anem avant per senda de terra, desprès de la pluja d’ahir la muntanya te una olor especial, a terra mullada, a brosses, a net. “La setmana passada no vaig vindre, me’n vaig anar a Xâbia a casa d’uns amics i baix fer una xicoteta inmersió a la mar! Però sols a 8 metres!, va ser la meua primera vegada i vaig a fer un curset de busseig, el silenci que t’envolta al fons marí, el colors, una meravella!. “Tenim una companya que hui no ha vingut que te el títol i de tant en tant fa immersions.



            “ Un exit la cursa contra el càncer de l’Alcudia!, diu un company, sí! Hem recaptat fins a 15.000€, van destinats a investigació, l’any vinent esperem millorar, contesta una companya que es membre de la associació, “tenim molts projectes per davant per millorar la recaptació!”. Anem a bon ritme i el traçar de la senda ens fa dubtar a vegades del trajecte. “Ja tenim pilot!”, els pares estaran molt contents! Ja tenen un preocupació menys!. Anem cap a l’esquerra, ara a la dreta, la senda pareix un “vals”, no podem perdre de vista el GPS, creuem barranquets, estan secs, la terra absorbit la pluja, o agraeixen la muntanya, les persones, la natura en general.
            “La senda de Millars ha canviat?, Sí!, aquest any eixirem del Corral de Rafel!, anirem cap al barranc de La Romana, i després no se si pujarem per la senda vella o baixarem a buscar la ruta de l’any passat, per on baixem al riu?, jo pense que per la Ceja!, jo vullc anar! jo també!. Quant kilòmetres son? 33!, es competitiva?, no! Sempre hi ha algú que se pica! Però no hi ha que fer massa cas! anirem al nostre ritme, seguit i sense picar-nos.
“ Esmorzem? Es prompte!, fa a les 9.30?, sí!. Anem avant, allunyat tenim a l’esquerra la “Garrofera”, davant “El barranc de La Penya roja, a la dreta “La Ribera” i darrere la pujada a la senda de “Les Dones” terreny que ja fa uns anys no hem xafat, trobem el aparcament on deixàvem el cotxes per començar la “Senda de Millars”, anem avant, ja prompte serà l’hora d’esmorzar, “busquem ombra?”, sí!” caminem i a l’ombra d’un garrofer i en un marge gaudim del entrepans, rollets d’anis i un bon cafè.
         
   Seguim avant, “ el terreny en resulta conegut, he passat amb la bici per estos camins! Baixaré la ruta de Wikiloc i tornaré amb la BTT per estirar les cames!”. A la dreta tenim la font de la “Garrofera” desprès d’una enganyifa, tornem arrere i anem cap a la pujada de anomenada de “Benidorm”, ja fa un anys en comptaren d’on venia el nom i ara no el recorde, però de segur que esta relacionat d’alguna manera amb el poble del mateix nom. Deixem la pujada i anem cap al final de la ruta, no fa calor, i el bon temps que fa es d’agrair, anem per senda i trobem a una parella passejant dos gossos el primer ens mira i no fa cas el segon te por i passa com una bala, ens riure a tots per lo apresa que pasa. Apleguem on estan els cotxes i fem foto de grup, per recordar el moment.
            Fem sendes preparatòries per anar a Millars?, Sí! pues farem una llarga a les rodalies de Bocairent i així entrenem!. Per on? El naixement del Vinalopó. Es molt bonica! Diu una companya. Es la que férem el dia 3 però mes llarga! Contesta un altre company.

            En acomiadem fins a la propera setmana. Adeu!









No hay comentarios:

Publicar un comentario