lunes, 3 de enero de 2022

02/01/2022 Circular de la Casella

 

            La primera senda de l’any 2022, com sempre cafè i marxa, anem cap a “La Vall de la Casella”, hui un senda curta per començar l’any, deixem el cotxe al pàrquing que hi ha baix del bar, ens posem en marxa i cap amunt, la pujada no canvia, empinada com ella soles, estan netejant la vora de la dreta.


            Del temps no en adonem compte, en un temps breu apleguem al tancat dels cérvols, aguaitem i no en veiem cap, els margallons estan grans i es fàcil que estiguin amagats en la densitat de les mates. Seguim cap amunt per “la font de Tormo”, el soroll de l’aigua fa que aguaitem buscant l’origen del so, han netejat la muntanya i per aquest motiu veiem un xicotet llavador i la canalització que porta l’aigua cap al bar.

            Anem cap amunt per els escalons, passem els eucaliptus i veiem a la dreta el pilar amb la indicació  “La font del Garrofer”, baixem la senda amb tranquil·litat, no tenim presa, fa sol i el vent esta quiet, hui les sendes estan molt concorries, veiem “L’Ouet, la serra de Les Agulles i la Ratlla”, en un temps molt breu estem a font, a la banda de baix han netejat el fons i han fet una mena de llacuna aprofitant l’aigua de la font.

            Per baixar a la llacuna hi ha que anar cap a l’entrada del barranc i girar a la dreta, a uns metres esta la bassa, esta plena de gripaus, uns nadant, altres prenent el sol a les pedres, un xicot ens senyala un munto de gripaus i en compta que baix hi ha una femella i que tots els macles volen fer-se amb ella, es època de aparellar-se, una meravella mes de la natura en tot el seu esplendor.


            Anem cap als pilars que donen entrada a “la font de la Casella”, gaudim del sol del paisatge, en un temps breu estem a l’entrada, sols ens queda pujar al pàrquing de dalt.

            Dificultat: sense comentaris

            Distancia:  breu














No hay comentarios:

Publicar un comentario